Sunday, November 01, 2015

Jenjalan Keluarga - Gold Coast, Morib

Jumaat & Sabtu; 25 & 26 September 2015..

Ni citer dah lebih sebulan dah.. jenjalan dengan family ke Morib.. tidur satu malam je.. nak sewa dua malam tapi biasa la.. last minit punya planning, dapat semalam je.. jadi la..

Pepagi dah gerak dari Kepong.. ngam-ngam sampai sana dah tengahari.. tinggalkan isteri, baby dan 2 anak pompuan kat lobby apartment.. aku dan semua anak-anak lelaki yang lain gi solat jumaat..

Lepas solat jumaat, balik ke aprtment.. tengok-tengok yang kat lobby tadi semua dah tak de.. rupanya dah lepak-lepak dalam bilik.. huhu

Criter seterusnya, tengok gambar je lah ye.. malas nak taip..



tetibe.. "teruk betul customer service Gold Coast Apt Morib ni.. aku balik asar tadi, bilik dlm apt terkunci dr dalam.. biasa la anak2 main.. dah call customer service dari kul 5 sampai skrg x dtg2 lagi bukakn pintu.. dah call 2, 3 kali dah.. baju basahan aku kat dlm bilik tu.. x dpt la mandi waterpark petang ni.. baby dah terberak pun x dpt salin diapers sbb beg dlm bilik.. anak2 besar je dh gi mandi sbb diorg bilik lain.. hampeh, bayar je mahal"

petang tu aku mandi laut je.. sadis



malam.. tapau dan makan kat apartmen je..



esoknya baru aku dapat mandi kolam..




















Hari sabtu checkout 12 tghari..

Alhamdulillah tak duk semalam lagi sebab.. jeng jeng jeng..

Jerebu mula melanda negara tercinta.. istighfar.. on the way balik KL pun pemandangan jalan dah tak clear..

Indeks Pencemaran Udara

Alhamdulillah masih nampak jalan ke masjid


1 November 2015.. jerebu dah diangkat.. kembali bawak anak-anak main taman..










Insuran & Road Tax Online (klik logo)

No comments:

Post a Comment

komen pembaca sangat aku hargai.. makasey...

Daftar Beli Emas Public Gold

ADA 2 JENIS PEMBELIAN EMAS DI PUBLIC GOLD Cara 1  - Beli Emas Fizikal (dinar emas atau gold bar) secara tunai atau bulanan 4x atau bulanan 1...