Tuesday, July 05, 2011

Masturat lagi..

"Dan orang-orang yang beriman: lelaki dan perempuan adalah saling bantu-membantu di antara satu sama yang lain, mereka menyuruh berbuat kebaikan, dan mencegah dari yang mungkar, mendirikan sembahyang, menunaikan zakat dan mereka taat kepada Allah dan Rasul-Nya. Mereka itu akan diberi rahmat oleh Allah; sesungguhnya Allah Maha Perkasa lagi Maha Bijaksana."
Surah At Taubah 71




targhib jur masturat 03 julai 2011


bayan jur masturat 03 julai 2011

*bagi yg bujang.. cepat² la kawen.. rugi woo..



10 comments:

  1. ala cam bes je..

    kalo blom kawen xle pi ka?

    ReplyDelete
  2. saya xnk dalam keadaan keRUGI WOOan lagi.....

    tuan doakan utk saya secepat mungkin..

    ReplyDelete
  3. Mahasuci Allah,seronoknya kalau dengar karkuzari tentang masturat niekan,jangankan suami je kena ada fikir dan risau,kami nie wanita2 pun tumpang sekaki fikir dan risau yang sama,nak jadi sayap kiri yang kuat,insyaAllah,semoga Allah mudahkan kita semua ye!:)

    ReplyDelete
  4. comel tol gambar kartun atas skali n pesanan terakhir.. sy xnk dlm kerugian..ha3

    ReplyDelete
  5. salam
    mcam nak ambik fail kat 4shared tu..
    doakan kami yg duk kat timur tgh ni..
    kami pun nak klua 40h msturat lepas exam ni.

    ReplyDelete
  6. download kat sini;
    http://www.4shared.com/audio/LeqCjTyi/110703_targhib_jur_masturat_.html

    http://www.4shared.com/audio/tw8kjtuO/110703_byn_jur_masturat_.html

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah dah kawen dgn karkun (impian masa bujang dolu2)

    ReplyDelete

komen pembaca sangat aku hargai.. makasey...

Daftar Beli Emas Public Gold

ADA 2 JENIS PEMBELIAN EMAS DI PUBLIC GOLD Cara 1  - Beli Emas Fizikal (dinar emas atau gold bar) secara tunai atau bulanan 4x atau bulanan 1...