Wednesday, July 29, 2009

Hujung minggu lepas..

Hujung minggu (ahad) baru ni, ziarah anak sulung aku, Amir di madrasah Bukit Changgang, Dengkil. Bawak dia berkelah kat Paya Indah Wetland (5km dari madrasah). Yang penting.. berkelah kat situ.. masuk percuma.. yeah..

Amir (13 tahun, berkopiah cokelat) dah habis 7 juzuk, alhamdulillah.
Aku dari dulu duk tang 10 surah aje. Siapa yang malu? Mereka dan keluarga bla.. bla.. bla.. Orang dah sedia mujahadah masuk madrasah. Ikram la.. Ziarah selalu, bawak jalan2. Kumpul ngan adik beradik.

Wei.. apahal pulak berenang kat belakang tuh..

Wanita misteri.. jeng.. jeng..
Semenjak 13 tahun asyik mengendong budak je..

Hmmm.. opis aku. Tak de kena mengena dengan ini tajuk..

11 comments:

  1. Best bro berkelah... gua tak sabar nak balik Malaya ni...

    Speaker bapak besar...

    ReplyDelete
  2. ahak..ahak..ahak...speaker bapak besar...Azhar, ni kalau buat ladies bayan, mahu seluruh Kepong boleh dengar dibuatnya dengan speaker tu.

    ReplyDelete
  3. Abang Ben;
    Speaker bapak = bapak speaker

    Loudspeaker lama bro.. beli sebelum tabligh. Tapi kualiti masih tip top..

    Paradigm 7seMk3

    zarzh;
    woo.. speaker tu dah berapa kali guna untuk bayan.. karkun lain pinjam bawak ke rumah dia pun ada.. penuh bonet kereta..

    ReplyDelete
  4. salam...wah....yang tudung itam tu skrg umo bpo?????hE3o........ada record x bayan untuk org khidmat ,maulana saad bayan sifat daie....saya x sempat nk record....kalo ada kasi tauk kt blog la tuan.....

    ReplyDelete
  5. Anak Pendang Sekeluarga;
    Yang tudung hitam tu umo baru 12. Ko nak masuk minang, tunggu lagi 5-6 tahun insyaAllah. Sobolum tu kono pancing abah e dulu..

    Dongar bayan; link ada kat bahagian atas kanan blog..

    ReplyDelete
  6. wah bahagia nyer hidup...

    keluarga bahagia3X~

    ReplyDelete
  7. wah...kirim salam dengan ahliah tuan...nak jugak jadi macam die suatu hari nanti..entah bila dan siapa..jeng2..

    ReplyDelete
  8. sepohonkayu;
    hanya dengan mengingati Allah, hati akan menjadi tenang..

    asy_syakirin;
    jadi macam sahabiah..

    niat pergi dakwah keseluruh dunia.. insyaAllah akan dapat suami yang buat pengorbanan untuk agama..

    ReplyDelete
  9. Wah,kena belajar ngan bro nih,hehe..

    ReplyDelete
  10. Ibnu Mutalib;
    belajar apa..? buat anak?

    Allah kuasa, makhluk tak de kuasa..

    ReplyDelete
  11. Salam.

    Kak A**, doakan saya dapat istiqamah tutup aurat sempurnya ya.

    ReplyDelete

komen pembaca sangat aku hargai.. makasey...

Daftar Beli Emas Public Gold

ADA 2 JENIS PEMBELIAN EMAS DI PUBLIC GOLD Cara 1  - Beli Emas Fizikal (dinar emas atau gold bar) secara tunai atau bulanan 4x atau bulanan 1...