Friday, July 31, 2009

Bayan Hidayat Maulana Saad di Ijtimak Malaysia (urdu+melayu)

Kenangan seumur hidup

2 comments:

  1. kenangan manis seumur hidup...

    gua punya rekod bayan yg dlm simpanan dah banyak potong suara maulana saad, tapi ada full terjemahan BM.
    member yg rekod tu kata sebab nak save recording time masa tu.

    apapun, alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. mutakalim;
    bukan apa.. masalahnya tak ada tempat nak charge hanpon.. kat luar ada.. tapi kalau keluar dari medan, hilang roh ijtimak..

    ReplyDelete

komen pembaca sangat aku hargai.. makasey...

Daftar Beli Emas Public Gold

ADA 2 JENIS PEMBELIAN EMAS DI PUBLIC GOLD Cara 1  - Beli Emas Fizikal (dinar emas atau gold bar) secara tunai atau bulanan 4x atau bulanan 1...