Afamosa Resort Melaka 2019

Cuti-cuti keluarga kami kali ni ke Afamosa Resort Melaka.. mak abah dan family adik-beradik semua ada sekali.. gerak ke Melaka pada raya haji kedua 12/08/2019.

Aku dan awekku.. ahaks

Rumah luas dengan harga berpatutan

Inilah keluarga kecil kami

Aktiviti utama selama 3 hari

Sampai hari ni terinngat-ingat asam pedas tu

Family aku je dah 3 meja

Alhamdulillah

14/08/2019 check out

Balik tu kami hantar anak ke 4 balik madrasah di Sabak Bernam.. memang letih woo drive.. walaupun isteri dan 2 anak lagi boleh drive, aku rasa elok aku sorang aje lah yang drive.. kalau diorang drive pun aku bukan dapat tidur.. huhu

Campur berhenti solat, makan, tandas dan urusan madrasah, total 8jam perjalanan
Info resort yang kami masuk; https://abnb.me/31J2TTYgCX   

Sekian dimaklongkan.


Baharui takaful dan roadtax kereta dari smartfon anda.
1. WhatsApp geran kereta anda ke no www.wasap.my/+60166827679
2. Kami akan beri harga
3. Jika setuju dengan harga, anda bayar online
4. Roadtax dihantar dalam 2 hari bekerja InsyaAllah

🚩 Bantuan jalanraya 24jam.
🚩 Towing percuma untuk 100km (Takaful Ikhlas) & 50km (Takaful Malaysia)
🚩 Cas pos untuk roadtax hanya RM2 sahaja (untuk premium RM350 ke atas)

Bisnes takaful dan roadtax kami beroperasi sejak 2006. InsyaAllah.

AGENSI AZHAR JAAFAR (MP0001917-U)
AGEN KOD :
GG09825 (TAKAFUL IKHLAS BHD)
GCA03673 (SYKT TAKAFUL MALAYSIA BHD)

Comments

Popular Posts