Tuesday, September 30, 2014

International Horseback Archery Competition 2014


Pada 25/09/2014 hingga 27/09/2014 yang lepas ada pertandingan memanah berkuda kat KL ni.. pertandingan antarabangsa.. kira 1st time kat Malaysia.. aku yang sedang giat training memanah kengkononnya, pegi la menjenguk camne lak memanah berkuda ni.. macam best je.. macam syok je.. macam anjal je..


25/09/2014 @ 10 pagi.. aku dah tercanak tercegat kat sana.. pegi ngan geng memanah aku.. huhu.. memang hebat..

ni namanya bergambar menempel..

yg ni pulak bukan hantu cina..

ni bro. Bendahara Alam Warisan










26/09/2014  - aku tak pegi.. hua hua.. xde geng.. jadi aku memanah di rumah sahaja.. supaya tak silap sangka, ni video nya;




Yg ni pulak ambik dari video pesbuk.. Lajos Kassai memang lejen..



dan yang ni Cozmei Mihai.



27/09/2014 @ 3 petang.. aku pegi lagi.. tapi kali ni bawak keluarga tercinta.. hmm.. x dapat la nak ngorat aweks kat situ.. ahaks..
gambar berlatar belakangkan Lukas Novotny

gambar oleh bro. Jai Aziz

gambar oleh bro. Azhar Jaafar



keputusan

dan aku tak mahu mengalah.. ni pulak aktiviti aku & friends pada keesokan harinya..
layan je la lagu rock tu ye.. huhu..



sekian..







Insuran & Road Tax Online (klik logo)

No comments:

Post a Comment

komen pembaca sangat aku hargai.. makasey...

Daftar Beli Emas Public Gold

ADA 2 JENIS PEMBELIAN EMAS DI PUBLIC GOLD Cara 1  - Beli Emas Fizikal (dinar emas atau gold bar) secara tunai atau bulanan 4x atau bulanan 1...