Tuesday, August 03, 2010

Tapak Yusof Ghani terima jemaah masturat

Emerging

Baru balik dari keluar 3 hari masturat kat seksyen 8, Shah Alam.. Rumah Hj Yusof Ghani, pelukis tersohor tanahair.. pehh.. dari berbagai golongan manusia yang Allah pilih untuk buat usaha agama nih..

dan bayan hidayat 10.00 pagi waktu Malaysia, 31 Julai 2010 kat Bandar Baru Sri Petaling.. Alhamdulillah jemaah sempurna dari Kepong. Kami 6 pasang termasuk 2 pasang yang first time keluar 3 hari masturat..

dan yang x best nya.. aku diputus jadi amir sab.. alamatnya jadi jemaah berkelah le..

Tapak Yusof Ghani
dan sampai kat rumah masturat pukul 12.45tgh.. Mula-mula agak terkujat terkejut sket.. Aku ingatkan salah rumah.. Besar gilak rumahnya.. Aku ngan kawan-kawan dijemput masuk untuk check rumah.. Gayat la pulak.. Tapi cam biasa la.. kontrol hensem..

dan Hj Yusof ni pulak ramah sesangat..  Suka bercerita.. pasal lukisan.. pasal zaman masjid India.. family dia pun karkun belaka.. Adik kepada arwah Hj Zainal RTM..

dan sebahagian rumah adalah galeri lukisan.. sapa nak gi melawat dan nak beli lukisan.. boleh contact aku.. heheh.. ada la komisen untuk aku sket..

Ruang pameran


Ideologi manusia


Arca


Ntah apa ntah!


72 golongan dari umat ni..

Awakening

dan kat ruang bawah rumah ni dibuat studio lukisan..






dan 3 hari makan minum kami ditaja oleh tuan rumah..

Bayan kat talam..

dan ramai yang datang ziarah jemaah termasuk orang Ipoh dan Padang Jawa..

dan tuan rumah azam keluar 40 hari masturat bulan Nov nih..

dan bayan wafsi jam 5.45 ptg, 02 Ogos 2010 oleh Dr Noorman Masrek.. tengkiu Dr sab..

dan lepas isyak.. makan sate..

dan balik rumah..

dan dengan semangat untuk buat usaha tempatan..



14 comments:

  1. Salam..
    Wahhh.. DAh meningkat iman.. Doa la kat org sini.
    Slek memanjang. Huhuhuhu...
    Azam keluar masturat tahun depan.. Hehehehe

    ReplyDelete
  2. tolong carikan masturat kat cni untuk aku, sik tahan gilak aku tinggal ctuk...

    ReplyDelete
  3. hihi..terima kasih buat link blog Dr. Noorman,tak sangka dia pun ada blog, teringat bayan dan karkuzari masa dia kuar 40 hari kat Padang, Indonesia...Dia cerita ingatkan jemaah dia dulu yang sampai kat Padang yg baru lepas kena gempa bumi, rupanya ada jemaah kristian dulu yang sampai...

    Nusrah orang syeksen 7 mmg best..semoga Allah merahmati kalian

    ReplyDelete
  4. wah, abang norman ada blog? baru ku tahu.

    ReplyDelete
  5. da lama la abg norman ada blog, aku yg masukkan blog dia dlm blog karkun, hari tu dia nak upah aku design kan blog dia, tp aku teragak2 je, dia nak letak hrga, aku pikiran tak menentu la, lum dpt masturat g kot huhu

    yg jeles, abg azhar pun wat lukisan gak tu ( yg bwh skali ) ahhh jeles skali ni


    hehe

    Assalamualaikum

    ReplyDelete
  6. Norrid_Riddy;
    Mung jangan slek.. insyaAllah taung depang mung kaweng..

    ismadiyusuf;
    suruh caca rekomen la anak pakistan sorang.. ko pun dah pandai urdu..

    van qif;
    rumah kat sek 8, surau kat sek 7..

    atap_aje;
    terima kasih la nusrah.. siap bawak ahlia lagi..

    hainur hapis;
    buat je iklan kat blog.. 'siapa nak kawen ngan saya..' Nanti ada la yang minat tu..

    ReplyDelete
  7. eden memang minat art, lukisan...

    best pulak nengok gambar2 tu

    insya-Allah, bulan ni kluar masturat, mudah-mudahan Allah pilih dan permudahkan

    ReplyDelete
  8. Xpe je. Eden dh ada calon, ngah tggu je huhu, INSYA ALLAH.

    ReplyDelete
  9. salam.....
    aku pun azam nak kluor masturat 10@15h nov ni,
    doa utk aku n ummat ini etek.....

    ReplyDelete
  10. Tahniah kerana Allah pilih untuk keluar masturat. Lukisan bertajuk 'Bayan kat talam' tu mempunyai ciri-ciri seni yang tinggi.... :)

    ReplyDelete
  11. hainur hapis said...
    da lama la abg norman ada blog, aku yg masukkan blog dia dlm blog karkun,

    Wahai tuan, sedarlah kita tak boleh buat apa2. Hanya Allah yang buat. Inilah tujuan usaha Tabligh, hatta diri sendiri pun kita mahu nafikan.

    ReplyDelete
  12. ziarah76;
    nak beli lukisan? contact aku..

    awang;
    Allah mudahkan.. etek..
    Etek tu apo ko bondo? Cam lucah yo..

    ummiabah;
    Alhamdulillah.. 'Bayan kat talam' terhasil dari inspirasi oleh 'organ bawah hati' yang telah dipenuhi..

    Ghuzari Palampuri;
    josh la pulak.. josh tapi benar..

    ReplyDelete
  13. azharjaafar,

    etek(loghat kelate) tu maksudnya "juga"

    ReplyDelete
  14. mohd.norfatihah;
    ooo.. aku ingatkan jenama sabun cuci baju..

    ReplyDelete

komen pembaca sangat aku hargai.. makasey...

Daftar Beli Emas Public Gold

ADA 2 JENIS PEMBELIAN EMAS DI PUBLIC GOLD Cara 1  - Beli Emas Fizikal (dinar emas atau gold bar) secara tunai atau bulanan 4x atau bulanan 1...