Thursday, July 15, 2010

Mengiklan di Facebook


Korang ada Facebook kan? kan? kan? kan janet kan..

Tolong aku buat satu benda boleh? Disamping tu korang dapat belajar benda baru.. dan dapat selamatkan umat Islam dari bahaya riba (interest)..

Sebenarnya benda ni aku nak testing 1, 2, 3 testing je.. tak tau la boleh ke tidak.. kalau nak testing kat tikus atau lipas memang tak boleh sebab diorang dianatang tak de fesbuk.. jadi aku nak jadikan korang sebagai bahan ujikaji aku..

1 ► Klik link ni; Takaful Am (Kenderaan Bermotor)

2 ► Dibawah logo takaful, klik "Suggest To Friend" @ "Cadangkan Kepada Rakan"

3 ► Sila copy pautan ini;

javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}

4 ►kemudian paste ke Address Bar,




5 ►jangan lupa tekan [ENTER]

Tunggu Sehingga SEMUA GAMBAR Rakan Anda Menjadi BERWARNA BIRU.


6 ► Click On "Send Invitations" @ "Hantar Jemputan"

~ selesai, terima kasih dan selamat mencuba.. ~

*lepas tu jangan lupa bagi komen pasal testing ni.. OK ke KO..




8 comments:

  1. ASSALAMUALAIKUM.... Jawapannya OK

    ReplyDelete
  2. sume pakai facebook skang eh..

    ReplyDelete
  3. salam.. klu sy nk tukar nama buleh ker kt cni? skali ngn renew roadtax.

    ReplyDelete
  4. EDDIE YUSTIN;
    Waalaikummussalam.. kau memang best..

    iqbalsyarie;
    disamping.. (sendri mau ingat)

    ibnsoleh;
    ya.. bukumuka..

    z@i;
    nak tukar nama tak boleh buat online bang.. aku boleh keluarkan covernote atas nama pembeli yang baru, kemudian sendri kena buat tukar nama & roadtax di JPJ..

    ReplyDelete
  5. ape tatacara die nk tukar nama? mintak protokol

    ReplyDelete
  6. خير الأنوار a.k.a kayrolldin;
    kau pun best..

    z@i;
    tukar nama apa? pergi je kat mana2 page yang ada tulis 'suggest to friends', boleh buat benda yang sama..

    ReplyDelete

komen pembaca sangat aku hargai.. makasey...

Daftar Beli Emas Public Gold

ADA 2 JENIS PEMBELIAN EMAS DI PUBLIC GOLD Cara 1  - Beli Emas Fizikal (dinar emas atau gold bar) secara tunai atau bulanan 4x atau bulanan 1...