Sunday, November 02, 2008

Mandi Sungai (setelah beberapa lama)

Aksi sebelum melakukan terjunan!


Peserta-peserta simpanan.
(Yang bertopeng tu milik peribadi penulis blog).


Acara gaya bebas, setelah sejam berendam.


Air yang kedalamannya mencecah lutut budak darjah lima.


Gambar semua peserta.
Peserta lelaki dimestikan mempunyai rambut ala 'Abang Ben'.

Kat Kepong ada jemaah 40 hari campur-campur dari Sri Petaling.
Amir sab nya orang Besut.
Satu petang bila aku datang untuk ziarah jemaah tu, amir sab tanya aku;
"Bilo mu botok? (dalam loghat Kelantan)"
Aku jawab; "Orang Islam mana boleh pakai botox."


*Aku baru cukur habis rambut di kepala yang berotak setelah lebih sepuluh tahun tak buat macam tuh.



8 comments:

  1. trend rambut Abang Ben sekarang dikatakan melanda Australia juga...

    ReplyDelete
  2. Abang Ben;
    Kau kena register trend tu. Baru dapat royalty.

    ReplyDelete
  3. nice hair style...macam abah saya...

    ReplyDelete
  4. MaNuSiA_RuMiT;
    Ayoh mu pung botox jugok?

    taichee~@!
    Bukit Lagong. Masih dalam FRIM tapi masuk ikut Selayang.

    Mutakalim;
    Memang menarik. Tapi yang lecehnya nak mengemas sorang-sorang masa nak balik.

    Mutakalim;
    Memang menarik. Tapi yang lecehnya nak mengemas sorang-sorang masa nak balik.

    *Sebab mutakalim komen dua kali, aku jawab dua kali.

    ReplyDelete
  5. aku masa kecik dulu selalu curi2 pegi mandi sungai.satu hari tu.mandi air tgh naik...memang dah hampir lemas dan tenggelam...alhamdulilah sempat paut pada jambatan...

    ReplyDelete

komen pembaca sangat aku hargai.. makasey...

Daftar Beli Emas Public Gold

ADA 2 JENIS PEMBELIAN EMAS DI PUBLIC GOLD Cara 1  - Beli Emas Fizikal (dinar emas atau gold bar) secara tunai atau bulanan 4x atau bulanan 1...