Tuesday, November 11, 2008

Aku Sekarang Kat Hospital

Anak aku yang no 3, Muhammad Ammar 9 tahun, kena sakit buah pinggang dan masuk hari ni dah 6 hari 5 malam aku temankan dia kat Hospital Selayang. Harap doa dari kawan-kawan agar Allah SWT beri semula kesihatan kepada Muhammad Ammar dan ketabahan hati kepada kami sekeluarga.

Maaf buat masa ni aku tak dapat jawab komen-komen dari pengkomen budiman. InsyaAllah lain kali aku jawab bila Allah izinkan.

Bisnes takaful aku sekarang dipantau oleh isteri.

azharjaafar

12 comments:

  1. azhar,
    sakit buat pinggang tahap berapa? harap tak kronik sebab kecil lagi anak tu. Bagaimanapun banyak2 bersabar la Azhar, semoga anak cepat sembuh, semoga Allah beri kekuatan kepada tuan untuk menempuh ujian...

    ReplyDelete
  2. Salaam Bro,

    Semoga Allah merahmati & memberi ganjaran yang besar atas kesabaran anta sekeluarga menghadapi ujianNya kali ini.

    Semoga Muhammad Ammar segera sembuh, Aminnn InsyaAllah.

    ReplyDelete
  3. semoga cepat sembuh..tahunn depan nak masuk darjah empat..

    amin..

    ReplyDelete
  4. aku mendoakan agar ammar beransur pulih.

    bersabarlah, Allah sedang menguji kamu sekarang.

    ReplyDelete
  5. Salam,

    Semoga ALLAH beri kamu kesabaran dan anak cepat sembuh...aminn...insyallah..

    ReplyDelete
  6. Oh! Tie baru tau nih! Tie doakan dia cepat sembuh, ye. Tabahkan hati.

    ReplyDelete
  7. sorry to hear about your son.AGN ke?
    Kalau AGN tu kata husband saya,tak serius,99% peluang untuk sembuh.

    ReplyDelete
  8. mintalah pertolongan dgn sabar dan solat...........

    ReplyDelete
  9. kesian, semoga anak ko cepat sembuh k...amin

    ReplyDelete

komen pembaca sangat aku hargai.. makasey...

Daftar Beli Emas Public Gold

ADA 2 JENIS PEMBELIAN EMAS DI PUBLIC GOLD Cara 1  - Beli Emas Fizikal (dinar emas atau gold bar) secara tunai atau bulanan 4x atau bulanan 1...