Saturday, August 23, 2008

Kat Mana Ek?

2 comments:

  1. dulu masa first time pi jord kat sri petaling, aku bawak kamera. Kamera baru. Tak berapa reti nak fungsi. Sekali semangat punya pasal, aku pi tangkap gambar dalam masjid, flash pulak tak reti nak tutup. Sorang karkun sudah pegang tangan aku ingat aku SB ke apa hehehe... aku mintak maap, lepas tu tak keluar2 dah kamera tu.

    ReplyDelete
  2. OOoo..itu Raiwind,teringat masa kat sana musim panas, hari-hari tak pernah miss pekena juice mango depan Raiwind.

    Hari tu,tak silap dalam 4 tahun lepas, masa karkun sini turun sana,dia cerita pengalaman menarik dia,bagaimana seorang tua umur dalam 80 tahun bagi waktu disana, lalu berkhimat sebagai chekodary, duduk depan jalan masuk, dan setiap yang keluar-masuk,dia akan bagi salam sambil bertanya khabar iman. Satu malam, dia ditemui meninggal dalam keadaan duduk diatas bangku dengan tangan kiri tongkat chekodary dia, manakala ditangan kanan tashbih dia. Meninggal dijalan Allah dan meninggal dalam tugas mengawal, masyallah, husnul-khatam, semoga Allah merahmati dia.


    -Bentara..hehehe, kemera tak keluar tak apa, tapi doakanlah saya agar sentiasa keluar2 dijalan Allah.

    ReplyDelete

komen pembaca sangat aku hargai.. makasey...

Daftar Beli Emas Public Gold

ADA 2 JENIS PEMBELIAN EMAS DI PUBLIC GOLD Cara 1  - Beli Emas Fizikal (dinar emas atau gold bar) secara tunai atau bulanan 4x atau bulanan 1...