Friday, November 15, 2019

Meminang Anak Dara Tampin

Alhamdulillah segala puji bagi Allah..

Dah lama tak update blog.. dari dibiarkan bersawang, tulis la sikit2..

Ni cerita 27 Oktober 2019..

Kami sekeluarga, mak, abah dan adik beradik serta family masing2 dengan 3 kereta bergerak ke Tampin, Negeri Sembilan dengan misi meminang anak dara untuk anak teruna kami yang sulung.. rasa dah tua dah.. dah nak bermenantu.. huhu

2 jam jugak perjalanan

Kami sampai di rumah perempuan dalam 11 pagi.. ingatkan biasa2 je.. rupanya dah siap khemah bagai.. sedare-mare diorang punyalah ramai.. ada berbelas2 kereta.. ahaks

Jadi kisah selanjutnya, korang tengok video aje lah ye.. hehe





Sekian dimaklongkan.


Baharui takaful dan roadtax kereta dari smartfon anda.
1. WhatsApp geran kereta anda ke no www.wasap.my/+60166827679
2. Kami akan beri harga
3. Jika setuju dengan harga, anda bayar online
4. Roadtax dihantar dalam 2 hari bekerja InsyaAllah

🚩 Bantuan jalanraya 24jam.
🚩 Towing percuma untuk 100km (Takaful Ikhlas) & 50km (Takaful Malaysia)
🚩 Cas pos untuk roadtax hanya RM2 sahaja (untuk premium RM350 ke atas)

Bisnes takaful dan roadtax kami beroperasi sejak 2006. InsyaAllah.

AGENSI AZHAR JAAFAR (MP0001917-U)
AGEN KOD :
GG09825 (TAKAFUL IKHLAS BHD)
GCA03673 (SYKT TAKAFUL MALAYSIA BHD)

No comments:

Post a Comment

komen pembaca sangat aku hargai.. makasey...