Thursday, September 17, 2015

Dah 4 Bulan Lebih Tak Update Blog.. huhu

Pegi mana bro? lama x nampak..
heheh.. gi jenjalan la.. tengok negeri orang..


"Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri.. lebih baik di negeri sendiri.."
"Apesal lak lebih baik di negeri sendiri.. kan hujan batu?"
"Tu lah.. korang tak tau.. batu bukan sebarang batu.. tapi batu berlian, batu akik, batu zabarjad, batu zamrud.. kalau tak, tak kan lah ramai yang minat negeri kita.. huhu"


Aktiviti setelah balik..

22/08/2015..
memanah di dalam rumah dan di luar rumah..
(maaf.. hanya video memanah di luar rumah shj dapat disiarkan.. harap kecewa..)

video


23/08/2015..
balik kampung kat Ulu Yam, Hulu Selangor






31/08/2015..
berenang2 ke tepian sempena Hari Kemerdekaan

video



08/09/2015..
20 tahun dah pun berlalu.. hangatnya masih cam dulu.. jgn jeles haa.. ahaks 



12/09/2015..
Alhamdulillah kancil 850 kesayangan kami sekeluarga baru keluar workshop.. enjin 850 yg pernah di oberhol 3thn dulu x dpt dikekalkan.. skrg dah dpt enjin baru 660 dari jepun.. tapi pickup masih mantap mcm 850..



13/09/2015..
Walking time.. 
Taman Metropolitan Kepong (Taman Layang2)







dan ni bonus track.. ahaks..
~credit to my pren, bro.Ali Russia..

video








Insuran & Road Tax Online (klik logo)


No comments:

Post a Comment

komen pembaca sangat aku hargai.. makasey...