Thursday, June 28, 2012

Bayan lagi..

pesanan elders, rumusan dari ijtimak 19 mei - 26 jun 2012..
semoga dpt amal & sampaikn.. dan bukan sekadar halwa telinga..

surat cinta dari Ghana..
(jangan jeles..)



11 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. jeles gak ni.. tuan dapat berkirim surat cinta bak orang yg baru bercinta.. moga cinta sampai ke syurga.. (",)

    ReplyDelete
  3. "surat cinta dari Ghana..
    (jangan jeles..)"

    * jeles? my foot!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni sape carik pasal ngan aku.. kalau ko ada telor, pakai nama & identiti sendiri..

      Delete
    2. why aku nak guna identiti sendiri? aku bkn nyer cari pasal dgn ko, but it's more to friendly 'reminder'. ko dah kuar 4b, 40h, masturat etc, so pandai2 la ko fikir sendiri...

      karkun2 lama kat malaysia nie bukn nyer blh tegur, apatah lg pancung. tao2 je pecah hati...

      *sigh*

      Delete
    3. friendly reminder? heheh.. bagus lah.. tapi xyah la guna perkataan "karkun bajet. loser..." atau "* jeles? my foot!" atau "bacul! bajet cool la tue..."

      kalau kau main tembak² aku mcm ni, sape² pun xdpt manfaat.. lebih baik kau email aje kat aku teguran kau tu.. ikhlas114@yahoo.com

      Delete
  4. Sape yang nak tembak ko tu bro Azhar? meh sini aku nak hentak die!

    ReplyDelete

komen pembaca sangat aku hargai.. makasey...