Friday, February 13, 2009

Budget Air - tambang murah giler!

Dibenar bawa kerusi sendiri


Makan disediakan
(makan dalam dulang pun boleh)


Pramugari yang sentiasa sedia berkhidmat


Booking tiket sebelum 28 Februari 2009!

21 comments:

  1. bro, gua book satu tiket pi Disneyland!

    ReplyDelete
  2. Abang Ben;
    Tiket ke disneyland dah sold out la. Tapi kalau nak jugak, tak payah tiket la. Bayar ½ harga je kat aku.

    ReplyDelete
  3. encik ,ade tak tiket pergi tak balik untuk 40 org ke bukit gantag dan bukit selambau?

    hehehe...

    ReplyDelete
  4. Tie;
    Betul la..

    Betul-betul tipu.

    khairul anuar;
    Direct flight tak de. Flight lompat-lompat ada la..

    5 kali transit dari KL.

    ReplyDelete
  5. Tiket pergi syurga camner? Ada tak? Untuk aku dan seluruh ummat, hingga hari kiamat...

    ReplyDelete
  6. TaminDhari;
    Tiket masuk syurga dah ada. Tapi macam tiket BIMAN (bangladesh airline) sebab "confirm means not confirm". Have to reconfirm.

    Tiket masuk syurga ialah kalimah syahadah. Walaupun dah ucap dgn lidah, kena buat usaha hingga masuk dlm hati & zahir dgn amal. Sekurang2nya kata ulama, macamana kita susah payah untuk dunia, dengan kadar yang sama kena susah payah untuk iman dan amal.

    ReplyDelete
  7. Salam...add me ...http://wirapendang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Anak Pendang Sekeluarga,
    Alaaa... best ke blog ni.. hmmm.. macam tak best je.. hmmm...

    Ha.. ha.. rilek, jangan saspender.. ok dah add.

    Bila nak add blog azharjaafar?

    ReplyDelete
  9. Macam-amacam ada...he he he...apa-apa pun, benar kata Azhar, tentang syurga tu, kita kena reconfirm ticket kita kesana dan untuk saya ni, bukan hanya sekali tetapi lagi dan lagi reconfirm....

    ReplyDelete
  10. punya la semangat nak baca entry ni sebab dalam flight boleh makan dalam talan.

    sekali tengok hek eleh.

    sudah pernah tgok gambar2 ni.

    tekena.

    kakakaka.

    ReplyDelete
  11. zarzh,
    Jaddidu imanakum. Akthirumin kauli Lailahaillallah.

    mutakalim,
    Dari email. Dah lama simpan.

    Tujuh Kaki Dalam,
    Pramugari tu dah 30 tahun kerja. Dulu cun tu wei..

    ReplyDelete
  12. this one is a dream come true hihihihi... makan dalam talam... it's been a while since saya maka dalam talam... rindu zaman2 besama jamaah di malaysia...

    ReplyDelete
  13. Asrih Arif,
    Dublin tak de usaha tabligh ke?

    ReplyDelete
  14. Tiket ke US satu!

    Tuan azhar, saye balik Malaysia May 10 to Aug 24. Ade nak pesan ape2 ke?

    Wan M Faiz

    ReplyDelete
  15. mohamad,
    Ke US ada direct flight, 3 jam sampai. Berapa tiket nak?

    Nak pesan apa ye? Ha.. sampai Malaysia, jangan lupa pakai talipinggang keledar bila jadi penumpang belakang kereta. Saman RM300.

    ReplyDelete
  16. Flight ni dari mana ke mana beb? Nampaknya geng kari je yg naik....Airasia dah start route KL - Dhaka baru2 ni. Boleh la aku pegi Thongi naik Airasia next year. Tp kalau 'budget airways' ni kurang dpd RM 500 ke Delhi, boleh la aku pegi Nizamuddin dulu, lps tu pegi Thongi. Aku rasa la, kalau tak payah letak meja dan kerusi, kan lagi best. Boleh bentang bedding dan makan dlm talam beb...Amacam? Setuju tak?

    ReplyDelete
  17. karkun johor,
    baik bawak set taam sekali. 2 orang boleh masak..

    ReplyDelete
  18. dublin ada... we have jamaad from scotland and all over uk... but still... malaysia is always in our heart...

    anyway,ive made my blog private.. so if u'd like to get access to it, please send me ur email...thax bro!

    u can send it to:

    asrihmohammadarif@rcsi.ie

    thx...salam

    ReplyDelete
  19. Asrih Arif,
    ok. belajar rajin2 ye.. (pesanan paling skima)

    ReplyDelete

komen pembaca sangat aku hargai.. makasey...